Contact
Voor informatie kunt u contact opnemen met ons secretariaat:

via info@ikad.nl
Graag contact met het bestuur?
Bel op

Telefoon: 06 55 83 13 53
E-mail: info@ikad.nl
KVK: 09144918

Nieuws


Foto’s Jaarvergadering IKAD
Afgelopen 22 september werd de jaarvergadering gehouden van IKAD bij partycentrum ’t Noorden. Hieronder het fotoverslag van deze middag/avond.

 


Eerste Ledenvergadering IKAD na COVID-19 periode
Na lange tijd was het weer mogelijk voor de IKAD leden om bij elkaar te komen. De eerste ledenvergadering was door de coronamaatregelen voor het eerst weer na anderhalf jaar op donderdag 8 juli bij Restaurant de Schoppe van De Twee Bruggen in Miste.

Een groot deel van de leden nam deel aan deze middag/avond. Ook mocht het bestuur een aantal nieuwe leden verwelkomen. Tijdens de korte, efficiënte vergadering, waarop grotendeels de vaste onderwerpen werden besproken, kwam naast onder meer de uitbreiding van de industrie, energietransitie, verkeer en veiligheid, telkens de wenselijke instroom van jonge mensen in de industrie naar voren en wat hiervoor te moeten en kunnen doen.

Na een korte pauze waarop de aanwezigen een drankje ontvingen, was het woord aan eigenaar van de Twee Bruggen: Hendrik-Jan Mensink.
Tijdens zijn presentatie kwamen naast de oorsprong van De Twee Bruggen met name de veranderingen op het park en de toekomst van De Twee Bruggen en de Slingeplas aan bod.
Na de bevlogen presentatie met interactie vanuit de zaal, kreeg het gezelschap een korte rondleiding over het ruim opgezette terrein waarbij de nieuwe sanitaire ruimtes te bekijken waren, de nieuwe entrée met luxe hoteluitstraling en de inspiratieruimte voor de bezoeker om toch vooral ook de omgeving buiten het park te bezoeken. Ook kon het prachtig verbouwde zwembad worden bekeken, waarvoor intussen ook al weer vergevorderde uitbreidingsplannen zijn.

De rondleiding eindigde weer bij De Schoppe, waar bij aankomst een heerlijk buffet klaar stond, waarvan allen konden genieten tijdens de gezellige netwerkborrel./a>


AALTEN/DINXPERLO – De IndustrieKring Aalten Dinxperlo (IKAD) heeft de leden afgelopen week verrast met een attentie. Allemaal kregen ze een verrassingspakketje met waardebonnen. De Aaltense bedrijven met bonnen van horecabedrijven in het dorp Aalten, de Dinxperlose en De Heurnse leden met bonnen van de horeca in Dinxperlo en De Heurne.

Door Lydia ter Welle

Lees hier het volledige bericht in de Band of de Aalten Vooruit


Leren 3D ontwerpen en printen, training kinderen 10-15 jaar

Ben je tussen de 10 en 15 jaar oud en wil je graag leren 3D printen met een 3D printer die je zelf gaat bouwen? 

Lees meer > 

_________________________________________________________________________________________________

Netwerkbijeenkomst Technasium van woensdag 13 mei gecanceld

Lees meer >

_________________________________________________________________________________________________